Rustieke fotografie locatie

Ellen Geerlings in De Oude Kas

Breng de natuur naar binnen

Branding fotografie is een fantastische manier om een merk of uitstraling van een persoon te versterken en is een belangrijk onderdeel van elk succesvolle ondernemer.

Ellen Geerlings

De Oude Kas is daarbij een prachtige fotografie locatie vanwege de interessante combinatie van natuurlijk licht en het unieke karakter. Het biedt ook een veelzijdigheid aan achtergronden en texturen om mee te spelen.

De rustieke kas, met zijn glazen wanden en metalen frame, biedt een prachtige achtergrond. Het glas zorgt voor een prachtige lichtinval, waardoor de fotograaf creatief kan zijn met perspectief en framing.

Al met al is De Oude Kas een geweldige fotografie locatie voor wie op zoek is naar een unieke, natuurlijke achtergrond voor onder andere portret- en branding fotografie. De kas biedt interessante composities en de rustieke uitstraling zorgt voor een charmant en tijdloos gevoel.

Holistisch gezondheidscoach Ellen Geerlings
Gezondheidscoach Ellen Geerligs

De natuurlijke omgeving en het natuurlijke licht kunnen een warme en uitnodigende sfeer creëren die de persoonlijkheid en waarden van de persoon versterken. Meral maakte hier bij deze shoot van Ellen uitstekend gebruik van!

Holistisch gezondheidscoach Ellen Geerlings
Ellen Geerlings in De Oude Kas
De Oude Kas met Ellen Geerligs
Fotograaf: Meral Soydas
Klant: Ellen Geerlings 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: