Event over je merk bouwen voor ondernemers in De Oude Kas

Event locatie Breukelen

De Oude Kas is de perfecte plek om op een informele manier met een groep ondernemers samen te komen.

Netwerken in De Oude Kas
Heerlijk eten, fun én communicatie. Dat waren de ingrediënten van het live event van COM & PLAY over hoe je van je merk een A-merk maakt. 12 ondernemers schoven aan een prachtig gedekte tafel van The Culinary Branch aan en ondertussen vlogen de communicatiecases over tafel. Eten verbindt en connecten door samen te eten was een van de doelen van het event.
Event locatie Utrecht
Event locatie Utrecht

We zochten een plek met veel groen in de buurt van Amsterdam en Utrecht. De Oude Kas had alles waar we naar op zoek waren: een fijne sfeer en fantastisch licht om het event goed op beeld vast te leggen. We hebben een ontzettend geslaagde middag gehad die een perfecte combi was van het inhoudelijk over communicatie hebben, sfeer en lol hebben,” zegt Lisette Molenaar van COM & PLAY.

Netwerk locatie omgeving Utrecht

Myrthel Raalte van The Culinary Branch: 

De Oude Kas heeft precies de uitstraling die ik graag wilde voor mijn branding. Stoer én romantisch, outdoor én industrieel, natuur én binnen, vintage én modern. Er zijn zoveel plekken in de kas te creëren, je kunt er qua sfeer zoveel kanten mee op. Absoluut een aanrader!

Fotograaf: Nooria Shafqat
Organisatie event: communicatiestrateeg Lisette Molenaar, COM & PLAY (www.lisettemolenaar.com) en Culinary Expert Myrthel Raalte, The Culinary Branch (www.theculinarybranch.com)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: